Våra städtjänster

BOKA ONLINE

Du kan boka här på hemsidan eller ringa.

Certifierad personal

Vår personal har genomgått certifiering inom städ.

HÖG kvalitet

Vi håller högsta kvalitet i alla våra tjänster.

Betalning

Betalning av våra städtjänster sker mot faktura.

Våra tjänster

Vi utför städtjänster enligt nedan. Är det något annat inom städ du behöver hjälp med? Kontakta oss så hittar vi en lösning!

Omdömen för AL Städservice i Stockholm

5/5
Flyttstädning av radhus på 200 kvm i Stockholm

Fantastiskt bemötande och bra pris . Ordnade städningen utan problem utan att ta ut överpris för arbetet som andra gör. Jag rekommenderar detta företag till alla som önskar bra flyttstäd och personlig service. Mycket bra jobbat

Annika Pettersson

5/5
Hemstädning av lägenhet på 61 kvm i Stockholm

Dom ställde upp på kort varsel, trots lördagsbehov. Klara papper på allt, vilket jag gillar. Den som städade verkade inte stressad, trots oavbrutet jobbande. Hon behövde trugas att ta en dricka. Lugn och metodisk. Resultatet glänste så jag knappt nändes att gå in i mitt eget hem. Korrekt tidsdebitering. Detta var min första städning hos er men absolut inte den sista. Tryck visitkort och ge mej en bunt, så jag kan dela ut bland vänner. Jag rekommenderar varmt en städfirma som är omtänksam om både personal och kunder till ett pris utan oväntade påslag!

Helene Gladsaxe

5/5
Flyttstädning av 100 kvm i Haninge, 11/4

Tackar så mycket för en rent städning! Jag är nöjd 100% rekommenderar detta företag för alla. Väldigt driven chef och supertrevlig!

Helena Andersson